Location: Ngu Hanh Son District, Da Nang.
Idea: following the architectural ideas of the Rong house of the Central Highlands.
Construction area: 5m x 19m on each floor.
Total construction area: 237m2 (3 floors).
The building is required by the owner to design in the direction of green building, completely new construction with green tree solution on roof and balcony. Priority is given to wind and natural light. Limit artificial solutions to get wind.

Customer’s characteristics, occupation, culture, living habits:
The couple is very young and both are international students from Japan. They want the house to be designed with a concept open space style, naturally airy, and friendly.

Customer request: There is a large and airy open space to reunite, the whole family living together.
Based on these key factors, Oakpin Concept & Design has come up with a solution of concrete slab on the front of the house with a natural ventilation system designed based on air convection studies naturally right from the 1st floor and the axis to get the strongest wind in the house is the skylight and the stair system.